Lépésről lépésre útmutató: Bejelentkezés a várótermi terminálon

Rendszerünk működése során minden a váróterembe érkező páciensnek be kell jelentkeznie a várótermi érintőképernyős terminálon. A bejelentkezés során kerül be a páciens a várólistába, illetve a bejelentkezés során aktiválja a korábban lefoglalt időpontját, ha volt ilyen, így kivétel nélkül mindenkinek be kell jelentkeznie! Az alábbiakban lépésről lépésre szemléltetjük a bejelentkezés menetét a terminálon. Ha Ön nem jelentkezik azonosító kártyával, akkor a TAJ számával vagy a nevével tudja azonosítani magát, melyről külön útmutatót készítettünk itt.

Ha Ön rendelkezik orvosától kapott azonosító kártyával, akkor a következő lépéseket kell végrehajtania. A terminálhoz lépve az alábbi képernyő fogadja.

Helyezze kártyáját a leolvasó ablakra! Ennek hatására a terminál néhány másodpercen belül az alábbi üdvözlő képernyőt jeleníti meg.

A fenti ábrán a terminál főmenüjét látja. Ebben a menüben van lehetősége kiválasztani azt a szolgáltatást, amire várakozni szeretne. Ugyaninnen nyílik lehetősége későbbre időpontot foglalni is, amivel kapcsoltban itt tekintheti meg lépésről lépésre tájékoztatónkat! A példa kedvéért tegyük fel, hogy Ön háziorvosi ellátásra érkezett - ekkor a Háziorvosi ellátás feliratot kell megérintenie, aminek hatására az alábbi képernyő jelenik meg.

A terminál a fenti képernyővel nyugtázza az Ön bejelentkezését - ennek során tájékoztatást kap az Ön előtt várakozók számáról, illetve a várható várakozási időről. A képernyő alján a Vissza a kezdőképernyőre feliratot megérintve zárul a bejelentkezés folyamat.