Hirdetés az Erodium Orvosi Betegirányító Rendszeren

Az Erodium Orvosi Betegirányító Rendszer teljesen egyedi, egyedülálló lehetőséget biztosít egészségügyi marketingüzenetek elhelyezésére. A marketingcsomag  megjelenítésére az orvosi rendelőben / váróban kerül sor. A páciensek - orvosi vizsgálatra jelentkezve, az orvosok mindennapi munkájuk mellett találkoznak a hirdető által elhelyezett üzenettel. A Rendszer a betegirányítást vezeti, tehát pontos statisztikai információkkal rendelkezik mind a nézettségről, mind a rendelési időkről. A Rendszer lehetőséget biztosít havi átalánydíjas megrendelésekre, ill. szigorú nézettség alapú díjszabásra is, valódi megtekintések alapján.

A rendszer felépítése

Vissza az oldal tetejére

A várótermi monitor

Az Erodium Orvosi Betegirányító Rendszer a várótermi érintőképernyős betegirányító pult mellett várótermi kijelzővel - médiafelülettel is rendelkezik. A kijelző elhelyezése hármas célt szolgál: itt jelenik meg az éppen behívott páciens név szerint, itt kerülnek megjelenítésre betegoktató és szórakoztató kisfilmek halk háttérzene mellett, illetve itt van lehetőség várótermi reklámanyagok megjelenítésére is.

A megjelenített médiaanyagok az oktatás - reklám - szórakoztatás periodicitást követik. A behívások megjelenítése, a periodikusan változó tartalom, a szórakoztató filmek kellemesebbé, "fájdalommentesebbé" teszik a várakozással töltött időt, illetve biztosítják a figyelem folyamatos fenntartását. A várótermi médiafelületünkön hirdetések, reklámok, reklámfilmek, betegoktató anyagok elhelyezését vállaljuk. 

Érvek, melyek a várótermi hirdetés mellett szólnak:

 Olcsó: A várótermi hirdetés segítségével biztosan a megfelelő célcsoporthoz juttathatja el termékének vagy szolgáltatásának hírét.

 Folyamatosan fenntartott figyelem: A páciens számára fontos és gyakran változó információk - behívás, várakozási sorrend, betegoktatás, szórakoztató kisfilmek, reklámok - fenntartják a figyelmet.

 Dinamikus reklám is megjeleníthető: A hagyományos, szórólapos, statikus várótermi médiaanyagnál hatékonyabb a mozgóképes reklám, az jobban rögzül a páciensek emlékezetében.

 A páciens problémájára már a váróban választ kaphat: Egészségügyi terméke reklámozására nincs jobb hely az orvosi rendelőnél, ahova rendszeresen és nagy számban a kívánt célcsoport látogat el.

 A problémáról orvosával azonnal konzultálhat: A várótermi hirdetésben látottakat a páciens azonnal megkonzultálhatja orvosával, így nem kell attól tartani, hogy elfelejti a hirdetésben látottakat.

 Biztos, egyszerű, monitorozható megjelenés: Garantált havi megjelenésszám, mely testreszabható vagy bizonyos ellátásokra korlátozható. A megjelenítések számából részletes statisztikák készülnek.

 Egy átlagos háziorvosi praxisban a havi betegforgalom: 1000 fő/hónap. Nagyobb praxisok esetén, vagy járványok idején a váróteremben megjelenő páciensek száma ráadásul ennek többszöröse is lehet.

A várótermi beteghívó monitoron szinte tetszőleges kódolású 30 mp-es reklámvideókat tudunk megjeleníteni. A kihelyezett képernyők felbontása minden esetben legalább HD-Ready, de mindenhol támogatott a HD minőségű videók lejátszása is. Statikus (kép) formában is elfogadunk hirdetéseket, ebben az esetben a videót mi készítjük el, és az a hirdetővel történő egyeztetés után kerül megjelenítésre.

Vissza az oldal tetejére

Az orvosi behívó modul

Érvek, melyek a behívó modulon történő hirdetés mellett szólnak:

  Ezen keresztül történik a betegbehívás, az orvos figyeli a várótermet, látja a várakozók sorát.

  Személyes jelszóval védett felület!

  Az önálló modul háziorvosi szoftverhez nem csatlakozik, vényírás rajta keresztül nem történik!

  Általában a háziorvosi szoftver mellett, a monitor jobb oldalán vékony sávban folyamatosan nyitott webablak. A következő páciens behívásakor mindenképpen az orvos látóterébe kerül!

  A rendelési idő zárásakor, amikor már több páciens nem tud aznapra bejelentkezni, utolsó "várakozóként" megjeleníthető hirdető virtuális orvoslátogatója. 

Az orvosi behívó modulon lehetőséget biztosítunk banner elhelyezésére, valamint virtuális orvoslátogató kiküldésére (melynek megtekintését külön monitorozzuk). A virtuális orvoslátogató "behívásakor” PPT előadás, videolejátszás vagy sepciális weboldal megnyitása kezdeményezhető, illetve bármilyen, jelszóval védett internetes adattartalom megjeleníthető.

Vissza az oldal tetejére

A regisztrált orvosok weboldala

Az orvosok felkeresik ezt az oldalt, hogy:

  Rendelési időket, foglalási szabályokat beállítsák

  Hirdetményeket tegyenek közzé

  Ellenőrizzék az időpontfoglalásokat

  Tanulmányozzák az  egyes napok statisztikai adatait

  Megtekintsék pácienseik aktivitását a rendszerben – élő hírfolyam

  Megváltoztassák a várótermi zenét

  Időpontot foglaljanak pácienseiknek

  Kártyát adjanak ki pácienseiknek

A regisztrált orvosok weboldalán elhelyezhető anyagok: banner, logo, speciális link, oktatóanyag, videoanyag.

Vissza az oldal tetejére

A regisztrált páciensek weboldala

A páciensek felkeresik ezt az oldalt, hogy:

  Rendelési időkről tájékozódjanak

  Hirdetményekről tájékozódjanak

  I.C.E. adatlapot hozzanak létre, frissítsenek

  Vérnyomás-, vércukorértéket rögzítsenek

  Tanulmányozzák a várótermi várakozási időket

  Megtekintsék, hogy éppen hány várakozó van a rendelőben

A regisztrált páciensek weboldalán elhelyezhető anyagok: banner, logo, speciális link, betegoktató anyag, videóanyag.

Vissza az oldal tetejére

Hogyan hirdethet nálunk?

Árajánlat kérésével, médiafelület értékesítéssel kapcsolatban az ertekesites@erodium.hu címen, vagy a 06 20 997 4142-es telefonszámon várjuk megkeresését!

Vissza az oldal tetejére